• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Barcelona - Espanyol 5-0. Ousmane Dembele a reuşit o fază superbă, la doar şase minute de la debutul pentru Barcelona. Fanii au salutat driblingul francezului, acesta aducându-le aminte fără îndoială de Neymar.

Introdus în derby-ul Catalunyei în minutul 68, în locul lui Deulofeu, Dembele a pasat decisiv în final pentru reuşita lui Suarez. Însă, dincolo de assist, francezul a ridicat în picioare publicul de pe Nou Camp încă din minutul 74. La o fază în margine, francezul pentru care Barcelona a plătit 105 milioane de euro + bonusuri, a driblat în stilul lui Neymar. Imediat, Aaron Caricol l-a faultat, dar asistentul a considerat că mingea a depăşit tuşa cu întreaga circumferinţă. Chiar şi aşa, centralul Manzano i-a acordat galben fundaşului stânga al oaspeţilor, considerând că intervenţia a fost una cinică.

Chiar dacă nu a avut finalitate, driblingul lui Dembele a fost unul superb, demonstrându-le suporterilor Barcelonei că "joga bonito" continuă şi după Neymar.

"Dembele halucinant", titrează as.com, ziarul de casă al marii rivale, cu referire la această fază, explicând că prima acţiune a francezului pentru Barcelona a avut un strop de magie.