• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Perioada de mercato a fost una dezastruoasă pentru Barcelona, care l-a pierdut pe Neymar și a ratat practic toate țintele importante pe care și le-a propus exceptându-l poate pe Dembele, cumpărat cu 105 milioane de euro de la Borussia Dortmund.

Vara a fost atât de neagră pentru catalani încât cei de la Goal au reușit să alinieze chiar un prim "11" al jucătorilor pe care formația blaugrana nu a putut să-i transfere. Din echipă nu lipsesc Verratti, Bellerin, dar nici brazilianul Coutinho pentru care Barcelona a insistat până în ultimele ore din mercato.

Fie că este vorba despre jucători care au rămas la echipele lor (Bellerin, Verrati, Di Maria) sau fotbaliști care au preferat o altă destinație, cum au fost cazurile lui Ederson (Manchester City) și Davinson Sanchez (Tottenham), iată în continuare echipa de sute de miiloane de euro care nu a mai ajuns la Barcelona.

Primul "11" al jucătorilor ratați de Barcelona în mercato:

Ederson (Manchester City) - Bellerin (Arsenal), Inigo Martinez (Real Sociedad), Davidson Sanchez (Tottenham), Theo Hernandez (Real Madrid) - Ceballos (Real Madrid), Verratti (PSG) - Di Maria (PSG), Coutinho (Liverpool), Mahrez (Leicester) - Dybala (Juventus)