• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Barcelona - Betis 2-0. Debut dezastruos în noul sezon de La Liga pentru Alin Toșca. Internaționalul român a debutat cu Barcelona, dar din păcate pentru el a înscris în propria poartă, în prima repriză a meciului.

Toșca a fost titular la Betis în meciul cu Barcelona, de pe Nou Camp, iar în minutul 36 al jocului a marcat un autogol. Messi a luat o acțiune pe cont propriu, i-a pasat lui Deulofeu, acesta a recentrat pentru starul argentinian, însă mingea nu a mai ajuns la acesta, fiind deviată în propria poartă de către fostul jucător al celor de la FCSB.

VIDEO cu autogolul lui Toșca

Alin Toșca a ajuns la Betis în iarna acestui an, când a fost cumpărat de la FCSB pentru suma de 1 milion de euro. Internaționalul român a avut evoluții apreciate în sezonul precedent pentru Betis.

17 meciuri are Toșca în tricoul celor de la Betis în sezonu precedent.

2 milioane de euro este cota de piață a lui Toșca, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT