• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Italianul Simone Zaza, atacantul Valenciei, a primit trofeul de cel mai bun jucător al lunii septembrie din campionatul de fotbal al Spaniei, competiție în care evoluează totuși cei mai buni doi jucători din lume, Messi și Cristiano Ronaldo.

A fost totuși o recompensă meritată pentru atacantul italian, care în acest sezon a marcat 7 goluri în 8 meciuri în La Liga.

"Sunt foarte fericit că am luat acest premiu, dar cred că îl merită întreaga echipă nu doar eu. Fără colegii mei nu aș fi reușit pentru că nu sunt Messi. Există un singur Messi. Sper să continui pe aceeași linie și în această lună" a declarat italianul

Zaza este al doilea în clasamentul celor mai buni marcatori din La Liga, după Messi, dar mult în fața lui Cristiano Ronaldo. Italianul nici nu-l ia în considerare pe decarul Barcelonei în lupta pentru titlul de golgheter din La Liga.

"Messi nu se pune la socoteală. Joacă și el în La Liga, dar asta nu contează pentru că din punctul meu de vedere el este cel mai bun. Cristiano evoluează și el în campionatul Spaniei, dar până în prezent nu prea a marcat și nu se compară cu Messi. La sfârșitul sezonului, dacă voi fi al doilea în clasamentul golgheterilor o să le spun celor de la Ligă să-mi și mie un premiu" a declarat internaționalul italian.