• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Tabăra de pe White Hart Lane și-a exprimat îngrijorarea că Dele Alli ar putea ajunge în curtea celor de la Barcelona sau Real Madrid, cluburi care și-au exprimat dorința de-al transfera în acest an. Mijlocașul în vârstă de 21 de ani este pregătit acum să-și asume un contract pe termen lung cu Spurs și va semna o nouă înțelegere.

Mijlocaşul în vârstă de 21 de ani este evaluat de transfermarkt.de la 45 de milioane de euro, însă londonezii n-au de gând sub nicio formă să-l cedeze. Dele, 21 de ani, a acceptat reînnoirea contractului în urmă cu un an și este legat de club pentru alte patru sezoane și jumătate. Dar, în ciuda acestui fapt, Spurs dorește acum o altă reînnoire pentru a-l ”baricad”a în fața marilor cluburi, dar și pentru a-i oferi o majorare salarială. Real Madrid a fost interesată la începutul acestui an să-l transfere, iar în timpul verii, catalanii au militat intens pentru achiziționarea sa.

Performanțele fotbalistului de doar 21 de ani i-au adus un salariu săptămânal în valoare de 50.000 de lire sterline (56.700 de euro), dar care ar crește odată cu noua înțelegere la 100.000 (113.400 de euro). Se înțelege, de asemenea, că fotbalistul are în vedere schimbarea agentului și va rezilia contractul pe care îl are cu Impact Sports Management, cei care au negociat ultima sa reînnoire. În acest sens, familia fotbalistului se va implica de acum în ceea ce privește stabilirea noilor termeni. De când a sosit de la MK Dons, în urmă cu doi ani, Dele a avut două prelungiri contractuale.