• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

UPDATE 17:43 Borussia Dortmund i-ar fi dat un ultimatum Barcelonei în privinţa transferului lui Ousmane Dembele.

Jurnaliştii de la Bild susţin că germanii le-au transmis catalanilor că mai pot realiza transferul doar până duminică, 27 august, dată după care nu vor mai accepta niciun fel de ofertă.


Barcelona este aproape să realizeze unul dintre transferurile dorite după plecarea lui Neymar, cel al lui Ousmane Dembele.

Jurnaliştii de la Mundo Deportivo susţin că Barca şi Borussia Dortmund sunt foarte aproape de a bate palma pentru mijlocaşul francez.

Cluburile s-au înţeles în privinţa sumei de transfer, 100 de milioane de euro, şi mai negociază doar cu privire la bonusuri, care se vor ridica la 30 de milioane de euro.

Francezul a făcut totul pentru a-şi forţa plecarea la Barcelona. Nu s-a prezentat la antrenamente şi a fost trimis de germani la echipa secundă pe o perioadă nelimitată.

Managerul general al Borussiei, Hans-Joachim Watzke, a recunoscut că Ousmane Dembele vrea cu orice preţ să plece la Barcelona.

"E un băiat de 20 de ani, nu este foarte matur. N-ar face asta însă pentru alt club din lume, Barcelona este foarte specială pentru el. Ne-a spus deja că vrea să meargă la Barca, însă cu Neymar, Messi şi Suarez era clar că i-ar fi fost dificil să joace", a dezvăluit "oficialul" lui Dortmund.

Ousmane Dembele a fost cumpărat de Borussia Dortmund anul trecut, de la Rennes, pentru 15 milioane de euro.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT