• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Ousmane Dembele nu concepe să rateze marele derby cu Real Madrid, programat ÎN DIRECT la Digi Sport, spre finalul acestui an, pe 23 decembrie.

Francezul este extrem de ambițios în perioada de recuperare și trage tare pentru a fi măcar pe bancă la "El Clasico", după ce s-a accidentat grav în duelul cu Getafe, din luna septembrie.

Inițial, medicii au estimat că anul este încheiat pentru Dembele, însă fostul jucător al Borussiei Dortmund are șanse mari să revină înainte de finalul anului.

Ousmane Dembele nu poate încă să lovească mingea, însă este o chestiune de zile până când mijlocașul poate reveni la antrenamentele individuale. Deocamdată, jucătorul insistă pe factorul fizic și este un adevărat exemplu pentru staff-ul medical al Barcelonei.

"Cei care se ocupă de Dembele sunt surprinși de atitudinea și de mentalitatea pozitivă a jucătorului, un aspect extrem de important atunci când se încheie o perioadă de recuperare", scriu jurnaliștii de la sport.es.

105 milioane de euro a plătit Barcelona pentru a-l aduce pe Dembele de la Dortmund. El e văzut de mulţi drept înlocuitorul pentru Neymar, plecat la PSG pentru suma record de 222 de milioane de euro.