• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Ousmane Dembele este considerat înlocuitorul perfect pentru Neymar la Barcelona și chiar dacă oficialii Borussiei au anunțat că jucătorului nu este de vânzare, fotbalistul francez a recunoscut că și-ar dori să îmbrace tricoul clubului de pe Camp Nou.

Borussia Dortmund vrea 100 de milioane de euro în schimbul fotbalistului de 20 de ani, iar presa catalană notează că principalul motiv pentru care nemții cer această sumă este dorința de a tăia elanul Barcelonei. Cu toate astea jucătorul a lăsat să se înțeleagă că și-ar dori să meargă la formația catalană.

"Barcelona este un club mare și orice jucător și-ar dori să evolueze la o asemenea echipă. Este o adevărată plăcere pentru mine să pot să-mi văd numele pe o listă de jucători pe care Barcelona îi dorește. O să fiu însă calm în continuare și o să văd ce se va întâmpla" a declarat jucătorul pe care catalanii ar urma să plătească aproape 100 de milioane de euro.

Ousmane Dembele se află la Dortmund de anul trecut, atunci când mijlocașul a fost transferat de la Rennes pentru 15 milioane de euro. Fotbalistul francez mai are patru ani de contract cu Borussia, pentru care a jucat 49 de meciuri şi a marcat zece goluri sezonul trecut, în toate competiţiile.

Jucătorul de 20 de ani a avut un sezon excelent la Dortmund: el a reuşit să marcheze 6 goluri şi să ofere 12 pase decisive în Budesliga. De asemenea, are 2 goluri şi 6 assist-uri în Champions League şi alte două reuşite în Cupa Germaniei.