• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Leo Messi priveşte cu emoţii deplasarea pe Anoeta. "Este un teren complicat, de mai mulţi ani nu putem să câştigăm acolo", a declarat starul Barcelonei. Catalanii aşteaptă de nouă ani un nou succes cu Real Sociedad.

Înainte de a lua startul într-un nou episod din El Clasico, Barcelona este în faţa unui test extrem de dificil. Campionii Spaniei au deplasare pe Anoeta, stadion pe care nu au mai câştigat din 2007. De atunci, Real Scoiedad a înregistrat, pe teren propriu, 5 victorii şi o remiză în campionat. În istoria celor 69 de deplasări la San Sebastian, gruparea blau-grana a înregistrat doar 17 succese.

"De mai mulţi ani stadionul lui Real Sociedad este unul complicat pentru noi şi nu putem să câştigăm acolo. Acum avem nevoie de victorie în primul rând pentru că avem de recuperat cele patru puncte faţă de Real Madrid", a spus argentinianul înaintea partdei.

Messi a înscris doar două goluri pe Anoeta. Argentinianul a lipsit în remiza albă cu Malaga, de etapa trecută. "Sunt un jucător al Barcelonei. Este cea mai bună echipă din lume şi nu stă într-un singur jucător. Avem un grup important şi nu depindem de un fotbalist", a mai spus vârful catalanilor.

Meciul Real Sociedad - Barcelona va fi transmis duminică, de la ora 21:45, în direct la Digi Sport 2. FC Barcelona - Real Madrid, primul El Clasico al acestui sezon, e programat pe 3 decembrie și va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO vor fi în timp REAL pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.