• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

La Coruna a pierdut ocazia de a ajunge în sferturile de finală ale Cupei Spaniei după o aşteptare de 6 ani. Cu Florin Andone pe teren doar din minutul 60, "Super Depor" a remizat, scor 1-1, la Alaves.

Gazdele, care aveau avantajul scorului din tur, 2-2, au avut prima ocazie prin Christian Santos, blocat de Ruben Martinez (8). Oaspeţii au replicat prin Emre Ciolak şi Marcelo Moreno (12). Acelaşi Ciolak a ameninţat poarta lui Alaves şi din lovitură liberă (41). În ultimele secunde ale primei reprize, echipa lui Mauricio Pellegrino a deschis scorul prin Edgar Mendez, care a urmărit foarte bine mingea trimisă iniţial în bară de Santos (45+1).

La două minute de la reluare, Theo Hernandez a fost eliminat pentru al doilea cartonaş galben (47). Gaizka Garitano a forţat atacul, introducându-l şi pe Florin Andone în ultima jumătate de oră (60). Deportivo la Coruna a reuşit egalarea după doar trei minute prin Arribas, la un corner (63), dar n-a mai reuşit să profite de avantajul omului în plus. Doar Joselu a avut şansa golului calificării pe final, fază la care Ortola a avut un reflex foarte bun (86).

Alaves se califică pentru prima dată în ultimii 13 ani în sferturi datorită golului în plus din deplasare.