• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Angel Di Maria a fost foarte aproape să ajungă la Barcelona în ultima zi a perioadei de mercato din vară. După ce și-au dat seama că vor rata transferul lui Coutinho, catalanii s-au îndreptat spre starul lui PSG, care, în acel moment, părea o țintă accesibilă.

Clubul de pe Camp Nou nu a oferit o sumă suficient de mare pentru a-i mulțumi pe parizieni și, astfel, argentinianul a rămas pe Parc des Princes.

Radio Monte Carlo a anunțat că francezii erau dispuși să-i cedeze pe Di Maria și Lucas Moura, în ultima zi de transferuri, după ce UEFA a deschis o investigație privind o încălcare a Fair Play-ului Financiar de către clubul din Capitală.

PSG ar fi preferat să-și echilibreze balanța în ultimele ore de mercato și ar fi încercat să obțină 80 de milioane de euro în acele momente. Oferta Barcelonei a fost însă una mult prea mică față de pretențiile celor de pe Parc des Princes.

Di Maria n-a fost singurul jucător de la PSG dorit de Barcelona în vară. Marco Verratti a fost vrut cu insistență pe Camp Nou, dar parizienii au refuzat toate ofertele, nedorind să-l lase pe mijlocaș să plece.

În schimb, parizienii i l-au luat de sub nas catalanilor pe Neymar, căruia i-au plătit clauza de reziliere în valoare de 222 de milioane de euro.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT