• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Diagnosticat cu cancer la prostată, Eduardo Berizzo, omul care a impresionat pe toată lumea prin mesajul pe care l-a dat jucătorilor la pauza meciului cu Liverpool, va fi operat marți, 28 noiembrie.

"Întoarcerea lui Eduardo la echipă depinde atât de operație, cât și de evoluția postoperatorie. Cât timp va lipsi Eduardo, antrenamentele Sevillei vor fi conduse de secundul Ernesto Marcucci", este comunicatul Sevillei.

După meciul cu Liverpool, jucătorii Sevillei au mai revenit spectaculos și în La Liga, cu Berizzo pe bancă. Condusă de Villarreal cu 0-2, Sevilla a câștigat în cele din urmă, 3-2.

Eduardo "Toto" Berizzo, fost jucător al echipei Olympique Marseille şi fost antrenor al formaţiei Celta Vigo (2014-2017), a fost numit antrenor la Sevilla în vara trecută.

Spania s-a mai confruntat cu un caz de maladie gravă în prima divizie, cel al antrenorului Tito Vilanova de la FC Barcelona (2012-2013), care a fost victima unui cancer al glandelor salivare care l-a constrâns să renunţe la activitate în vara lui 2013.

După ce a cucerit titlul de campion al Spaniei, Vilanova a decedat în aprilie 2014, la vârsta de 45 de ani.