• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

UPDATE 18:17: Diego Costa a ajuns la Madrid, acolo unde va efectua vizita medicală, înainte de a semna un contract cu Atletico. Acesta a aterizat cu o cursă plecată din Brazilia şi a fost aşteptat de fanii echipei lui Simeone.

"Sunt foarte fericit. A durat mult, dar a fost cu un final fericit. De-abia aştept să îmi văd colegii şi să încep antrenamentele. Dorinţa e aceeaşi pentru mine. Sper să dau totul, ca de obicei, şi să fie bine, Miguel Angel Gil a făcut mari eforturi şi îi mulţumesc mult. Atletico este casa mea şi am ajuns aici. Am rămas într-o relaţie bună cu oamenii de la Chelsea", a spus Costa, la revenirea la Madrid.


UPDATE 2: Transferul lui Diego Costa a fost confirmat inclusiv de Atletico Madrid. Clubul spaniol a anunțat că s-a înțeles cu Chelsea pentru ca jucătorul să vină la Madrid în următoarele zile, pentru a face vizita medicală și pentru a semna contractul. Potrivit presei spaniole (As), transferul se va face în schimbul sumei de 60 de milioane de euro, una mai mare decât cea anunțată inițial.

UPDATE 1: S-a făcut! Chelsea a anunţat pe site-ul oficial al clubului că a ajuns la un acord cu Atletico Madrid pentru transferul lui Diego Costa! "De acum, ţine doar de negocierile dintre Atletico şi jucător şi de examenul medica", precizează englezii.


Diego Costa e mai aproape ca oricând de o revenire la Atletico Madrid. Potrivit postului de radio Cope, atacantul va ajunge sâmbătă în capitala Spaniei, iar clubul ar putea anunța transferul chiar joi.

După o vară în care acest subiect a fost intens dezbătut, mai ales după ce Antonio Conte l-a anunțat pe atacant că nu va mai conta pe el, jucătorul a rămas sub contract cu Chelsea, întrucât cei de la Atletico nu s-au înțeles cu londonezii până la închiderea ferestrei de transferuri.

Unul dintre motivele pentru care spaniolii nu au forțat readucerea acestuia încă din vară o reprezintă faptul că ei nu au putut înregistra jucători în respectiva perioadă. Până la urmă, Diego Costa va reveni, se pare, la Madrid și se va pregăti sub coordonarea staff-ului lui Atletico, pentru a-și reveni în forma fizică optimă până în luna ianuarie, atunci când clubul îl va putea folosi.

Trebuie spus că jucătorul nu s-a mai antrenat aproape deloc din momentul în care Antonio Conte i-a transmis acel mesaj prin care i-a spus că nu mai intră în planurile sale. Acesta s-a întors în Brazilia și a amenințat că nu va mai reveni la Londra dacă nu va fi lăsat să revină la Atletico.

Potrivit Goal.com, transferul său la madrileni va deveni oficial pe 2 ianuarie. Inițial, Costa va fi împrumutat pentru o jumătate de sezon, urmând ca vara viitoare Atletico să-l transfere pentru o sumă de aproximativ 45 de milioane de euro.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT