• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Barcelona n-a mai câștigat de două etape în Spania, a marcat un singur gol, în 1-1 cu Real Sociedad și a căzut la 6 puncte în spatele marii rivale, Real Madrid.

Catalanii n-au mai trăit așa ceva de cinci ani de zile. În 2011, cu Jose Mourinho pe bancă, Real avea tot șase puncte în fața catalanilor în meciul direct. Distanța i-a ambiționat pe jucătorii grupării blaugrana, care s-au impus la acea vreme pe ”Santiago Bernabeu” cu 3-1. 

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Eșecul nu le-a stricat însă parcursul ”galacticilor”, care au câștigat într-un final titlul de campioni. A fost și sezonul în care Ronaldo și compania au obținut 100 de puncte într-un singur sezon, cu 121 de goluri marcate.

În 2016, lucrurile par trase la indigo. După 13 etape și 2-1 cu Sporting Gijon, Real este lider cu 33 de puncte, în timp ce Barcelona ocupă poziția secundă (27 de puncte). Elevii lui Zidane au și cele mai multe goluri marcate, 36, față de Barca, cu 33. 

Primul El Clasico al sezonului, FC Barcelona - Real Madrid, va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 17:15. Meciul va putea fi văzut EXCLUSIV de către abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.