• Liga 1: CFR - FCSB (joi, 21:00, Digi Sport 1) şi FCSB - Dinamo (duminică, 20:30, Digi Sport 1)
  • La Liga, Etapa a 6-a: Alaves - Real Madrid (sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1) şi Girona - Barcelona (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2) 

Zinedine Zidane a fost numit luni antrenor principal la Real Madrid, după ce Rafa Benitez a fost demis. Acesta din urmă va primi 5 milioane de euro net pentru că a fost îndepărtat cu doi ani și jumătate înainte de expirarea contractului. Doar cinci jucători au salariul mai mic decât Zidane.

Zidane va avea 2,5 milioane de euro net salariu anual, cu foarte puțin mai mare decât al celor mai slab plătiți jucători din lot. Lucas Vasquez, Cheryshev, Kiko Casilla, Jese și Nacho sunt singurii jucători din lot care au salariu anual mai mic decât al antrenorului, în vreme ce Keylor Navas și Isco au o remunerație sensibil egală cu a noului lor tehnician. Vedetele încasează sume mult mai mari, Ronaldo, cel mai bine plătit, primind de 8 ori mai mult decât Zidane.

Ca o comparație, la Bayern, Atletico sau Chelsea (când era antrenor Mourinho), niciun jucător nu are salariul mai mare decât antrenorul, Guardiola, respectiv Diego Simeone.

Rafa Benitez primea 5 milioane de euro anual și a acceptat să plece urmând să încaseze doar salariul pe un an, nu până la finalul contractului.