• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Inaki Williams, unul dintre cei mai în formă jucători din Primera Division și chiar din Europa, va continua la Athletic Bilbao, deși de atacantul de 21 de ani s-au interesat deja cluburile de top din Europa, Liverpool fiind cea mai insistentă.

Bascii i-au fixat lui Inaki Williams o clauză imensă de reziliere, cea mai mare din întreg lotul lui Athletic: 70 de milioane de euro. La acest capitol, Williams îi depășește pe Laporte și Muniain, care au și ei clauze mari, de aproape 50 de milioane de euro.

În zilele următoare, jucătorul născut chiar la Bilbao, care este și pe lista lui Wenger la Arsenal, ar urma să-și prelungească înțelegerea cu gruparea din Primera Division, care expiră în vara anului viitor. Noul acord ar urma să fie valabil cel puțin până în iunie 2020, conform celor de la Goal. În acest moment, Inaki Williams câștigă 180.000 de euro pe an, însă conform noului contract va fi remunerat cu o sumă mult mai mare, de 900.000 de euro.

"Sunt liniștit, pentru că joc la clubul la care mi-am dorit să evoluez mereu", a spus Inaki Williams, care are o cotă de piață de 10 milioane de euro.

În acest sezon, Williams a jucat 14 meciuri pentru Athletic în Primera Division, marcând 6 goluri.

Barcelona - Bilbao este ÎN DIRECT la Digi Sport 1, duminică, de la ora 21:30. Fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro!