• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Florin Andone a fost declarat cel mai bun jucător al Cordobei în 2015 și este golgheterul echipei în acest sezon de Segunda, fiind totodată cel mai curtat fotbalist al grupării andaluze. Două cluburi engleze și-au trimis emisarii duminică, la Cordoba, pentru a-l urmări pe atacantul român.

Cu opt goluri în acest campionat, Andone a atras atenția mai multor cluburi din Primera, inlusiv lui Espanyol, pregătită de Costel Gâlcă, dar și mai multor formații din Anglia. Diario Cordoba scrie că duminică, la partida din Segunda de pe Nuevo Arcangel cu Mirandes, scor 1-2, reprezentanți ai lui Southampton, din Premier League, și Brighton, Championship, au venit să-l vadă pe român.

Acesta mai are contract cu Cordoba până în iunie 2016 și o clauză de reziliere de 6 milioane de euro. Șefii clubului intenționează să-i prelungească contractul, mărindu-i salariul și mărind de asemenea și clauza. Mai ales că, gândesc aceștia, o participare a lui Andone cu România la Euro 2016 i-ar crește considerabil valoarea.

Sursa citată mai scrie că pentru Andone s-a primit deja o ofertă de la un club din Anglia, dar aceasta a fost refuzată, deși a fost destul de aproape de clauza de reziliere din contractul atacantului.