• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Barcelona a intrat în cursă pentru achiziţionarea golgheterului din Premier League, Jamie Vardy. Conform Mundo Deportivo, oficialii catalanilor îl vor vedea la treabă pe atacantul lui Leicester City în amicalul de vineri dintre Spania şi Anglia, de la Alicante, partidă care va fi transmisă ÎN DIRECT pe Digi Sport 3, de la ora 21:45. 

Totuşi, jucătorul de 28 de ani care a marcat 12 goluri în 12 meciuri ar putea rata partida, după ce a ieşit mai repede de pe teren la antrenamentele susţinute miercuri.

Cel mai bun jucător al lunii octombrie din EPL este dorit şi de Real Madrid, cu toate că englezul a afirmat că nu are niciun precontract semnat cu madrilenii.

Vardy mai are 3 ani din contractul cu Leicester (locul 5 în EPL), dar Tottenham şi Liverpool sunt şi ele interesate de serviciile lui, fiind dispuse să ofere peste 10 milioane de euro pentru cel mai rapid jucător din Premier League, sumă considerată mică de conducerea "vulpilor".

Interesant este că Jamie Vardy evolua în sezonul 2011-2012 la Fleetwood Town, echipă pe care a ajutat-o atunci să promoveze din liga a cincea engleză cu cele 31 de goluri marcate.