• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Florin Andone a întrerupt seria de goluri de la Deportivo. După 3 jocuri consecutive în care a marcat, internaționalul român nu a mai făcut-o și în partida din Cupa Spaniei cu Betis. Galicienii au pierdut cu 0-1.

Deși Depor traversează o perioadă de criză, după ce a ajuns la al șaptelea meci consecutiv fără victorie, Andone este încrezător în echipa sa și spune că este doar o problemă de timp până când vor apărea și rezultatele.

”Păcat de înfrângerea de aseară, dar jocul nostru arată mai bine pe zi ce trece. Atitudinea este cea care trebuie și este doar o problemă de timp până vor apărea și rezultatele”, a scris Andone pe contul său de Twitter.

În 14 jocuri a evoluat atacantul de 23 de ani pentru Depor în acest sezon, în toate competițiile, dintre care 13 în campionat, unde a reușit și 3 goluri. Andone a marcat în partidele cu Granada, Sevilla și Malaga.

Următorul meci pentru Deportivo va fi cu Real Sociedad, în La Liga, și se va disputa luni, 5 decembrie, de la ora 21:45, în direct pe Digi Sport 3.