• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Giedrius Arlauskis este ca şi transferat de Espanyol. Formaţia lui Gâlcă s-a înţeles cu Watford pentru împrumutul goalkeeper-ului, care la rândul său şi-a dat acordul să meargă în Catalunya.

După un sezon excelent la Steaua, sub comanda lui Gâlcă, lituanianul a prins un contract excelent la nou-promovata în Premier League, Watford. Din păcate pentru el, Gomes a fost într-o formă excelentă, astfel că a evoluat într-un singur meci în campionat, când brazilianul a acuzat probleme de sănătate. Odată cu transferul lui Pantilimon, sportivul baltic a devenit abia a treia opţiune pentru Quique Sanchez Flores, astfel că şi-a dorit să îşi găsească un nou angajament, unde să joace.

Gâlcă şi-a manifestat imediat interesul, iar din informaţiile Digi Sport mutarea este doar o chestiune de timp. Englezii şi-au dat acordul pentru un împrumut, iar "Arla" e mai mult decât bucuros că va avea o şansă în plus să apere constant, într-un campionat extrem de puternic. În zilele următoare fotbalistul de 28 de ani va ajunge în Catalunya, unde va semna contractul cu Espanyol, după ce va fi efectuat vizita medicală.

În acest moment, titular la Espanyol este Pau Lopez, considerat de mulţi un portar de mare viitor.

De notat faptul că Espanyol e extrem de aproape să se despartă de Francesco Bardi, un goalkeeper de 23 de ani care nu a prins în acest sezon vreun minut în campionat. Potrivit informaţiilor oferite de tuttomercato.web, acesta e aproape de o întoarcere în Italia, de unde are două oferte. Sub contract cu Inter din 2011, Bardi a fost împrumutat succesiv la Livorno, Novara şi Chievo, înainte de aventura în La Liga. La formaţiile din Serie A reuşise să se impună, astfel că fotbalistul spera că va deveni senator de drept şi la Espanyol. Nu s-a întâmplat şi acum va face cale întoarsă.