• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

VIDEO Espanyol - Barcelona 0-0. Espanyol a scos o remiză nesperată în fața Barcelonei, scor 0-0, dar Costel Gâlcă vrea chiar mai mult de la jucătorii lui. Deși încântat de punctul scos de Espanyol, fostul antrenor al Stelei așteaptă ca fotbaliștii săi să pună mai multe probleme adversarilor pe faza ofensivă.

"A fost un meci în care am stat foarte bine defensiv, n-am lăsat spații între linii și ne-am închis foarte bine. Barcelona a avut foarte puține ocazii, să nu uităm asta! Am fost agresivi, dar pe faza ofensivă mai avem de lucrat, pentru că de multe ori am recuperat mingea, dar am pierdut-o repede. Eu i-am felicitat pe jucători pentru efortul depus, au avut o atitudine extraordinară, dar mai avem mult de lucrat. Trebuie să avem mai multe ocazii!

Îmi doresc de la jucătorii din față să se coordoneze mai bine, să se miște mai bine, poate au fost momente în care trebuia să ducem mingea dintr-o parte în alta, să avem o echipă mai scurtă, dar n-am reușit acest lucru.

N-am scos mingea destul de mult la margine! A fost un meci extraordinar făcut de jucători, cu atitudine, tot ceea ce au făcut în teren. Vreau însă mult mai mult de la ei, pentru că pot", a spus Costel Gâlcă într-o intervenție telefonică la emisiunea "Fotbal European", de pe Digi Sport 1.

Antrenorul lui Espanyol nu se așteaptă la întăriri în pauza de iarnă.

"Vreau ca echipa să termine cât mai sus, iar jocul bun va aduce lumea la stadion, așa cum a fost și acum. Deocamdată, eu mă uit la jucătorii pe care îi am în lot și o să vedem apoi ce o să se întâmple", a mai spus Gâlcă.