• Finala Cupei României: Astra - Voluntari sâmbătă, 27 mai, (Digi Sport 2), ora 20:45
  • Finala Cupei Angliei şi finala Cupei Spaniei: Arsenal - Chelsea (Digi Sport 1), sâmbătă, 27 mai, ora 19:30, Barcelona - Alaves (pe Digi Sport 1), ora 22:30

Vești proaste pentru căpitanul echipei naționale, Răzvan Raț fiind nevoit să se opereze la umăr, după o accidentare suferită la mijlocul lunii noiembrie care l-a ținut de atunci departe de gazon. După operație, va fi nevoit să ia din nou o pauză de șase săptămâni.

Raț, care are 34 de ani, s-a antrenat luni și marți prima oară după mai bine de o lună alături de coechipierii săi, dar a resimțit dureri și a făcut miercuri noi investigații medicale. A luat decizia să suporte o intervenție chirurgicală la umărul drept, pentru a remedia definitiv problema și a reveni la timp pe teren pentru finalul de sezon, când are nevoie de meciuri pentru a merge la Euro 2016.

Raț a ratat ultimele cinci etape de campionat și dubla manșă cu Getafe din Cupă, estimându-se că va fi apt de joc abia la jumătatea lunii februarie. Antrenorul său, Paco Jemez, declarase marți seara că e dificil de estimat cât de grave sunt astfel de accidentări la umăr și că e posibil ca jucătorul să fie indisponibil trei zile, sau trei luni.