• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Chiar dacă nu se poate vorbi despre un meci decisiv pentru soarta campionatului, El Clasico poate fi o partidă de totul sau nimic pentru Rafa Benitez, cel care, în cazul unui eşec, ar putea pierde sprijinul pe care îl are din partea oficialilor "Blanco".

Real nu se prezintă în cea mai bună formă înaintea meciului cu Barcelona, venind după prima înfrângere a sezonului (2-3 cu Sevilla). Dacă ar pierde pe "Santiago Bernabeu", "galacticii" ar rămâne la 6 puncte în spatele rivalilor catalani.

Conform marca.com, faptul că i-a luat apărarea doctorului echipei, chiar în ciuda faptului că madrilenii s-au confruntat cu accidentări pe bandă rulantă, a făcut ca jucătorii să îşi piardă încrederea în tehnicianul de 55 de ani.

O parte dintre fotbalişti au avut reacţii nepotrivite în presa iberică. După Sergio Ramos sau Toni Kroos, a venit rândul lui James Rodriguez să nu fie de acord cu Benitez, după ce antrenorul spusese că a jucat mai puţin în meciul cu Sevilla, pentru că nu îşi revenise după accidentare.

Cristiano Ronaldo nu a avut niciun cuvânt de spus împotriva fostului antrenor de la Napoli, dar evoluţia lui spune totul. Portughezului nu îi convine jocul prea defensiv pe care îl practică echipa în anumite momente, dar nici faptul că nu primeşte prea multe mingi utile din partea colegilor.

Meciul Real Madrid-Barcelona, de pe 21 noiembrie, de la ora 19:15, va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.