• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Valencia continuă să impresioneze în Spania: a învins cu 2-0 pe terenul lui Espanyol, ÎN DIRECT la Digi Sport, stabilind un nou record. Pentru prima oară în istorie, "liliecii" au înregistrat opt succese consecutive în La Liga.

La Barcelona, golurile lui Kondogbia și Santi Mina au adus victoria echipei lui Marcelino, care are un parcurs excelent în actualul sezon.

Neînvinsă după 12 etape, în care a strâns 9 victorii și 3 remize, Valencia ocupă poziția a doua în Primera Division și are 3 puncte în fața granzilor Real Madrid și Atletico. Cele două rivale au remizat în derby-ul de sâmbătă, 0-0.

În următoarea etapă din La Liga, Valencia va juca pe teren propriu cu Barcelona, ÎN DIRECT la Digi Sport! Derby-ul se va disputa duminică, 26 noiembrie, de la ora 21:45, iar fazele video sunt ÎN TIMP REAL pe digisport.ro și m.digisport.ro.

ECHIPELE:

Espanyol: Pau Lopez - Aaron, Naldo, David Lopez, Javi Fuego, Darder, Piatti (Hernan Perez, 73), Leo Baptistao (Jurado, 15), Sergio Garcia, Gerard.

Valencia: Neto - Montoya, Gabriel Paulista, Murillo (Garay, 65), Lato (Guedes, 60), Parejo, Kondogbia, Andreas (Carlos Soler, 80), Gaya, Rodrigo, Santi Mina.