• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Espanyol l-a achiziționat pe Oscar Duarte, mijlocașul costarican de 26 de ani de la FC Bruges, și este aproape de a-l aduce și pe Arlauskis, care va trebui să-l înlocuiască pe italianul Francesco Bardi, portar împrumutat de Inter la Espanyol, dar care nu a fost folosit decât de două ori, în Cupa Regelui, în acest sezon. Nerazzurri vor să-l readucă în Italia pe Bardi și să-l împrumute la Frosinone.

„Dacă totul merge bine, în această seară se va oficializa plecarea lui Bardi. Suntem aproape de finalizarea discuțiilor cu Inter și încă un club (Frosinone - n.r.) și vom face anunțul la momentul potrivit. Cât despre cele două transferuri, Oscar Duarte este deja oficial. Este adevărat că discutăm cu Arlauskis și suntem aproape de o înțelegere și cu el. Au apărut multe nume, multe opțiuni, lucrăm intens la configurarea lotului. S-ar putea să facem și alte mutări. În principiu era vorba de Oscar Duarte și Arlauskis, am discutat deja cu Watford, dar mai sunt și alte nume la care lucrăm”, a declarat consilierul delegat al lui Espanyol, Ramon Robert, în presa catalană.

Despre interesul pentru atacantul Craiovei, Andrei Ivan, Robert a dezvăluit că românul de 19 ani rămâne o variantă luată în calcul de echipa catalană.

„În orele și zilele următoare se va limpezi totul. În cazul lui Andrei ivan, nu suntem nici optimiști, nici pesimiști, am întrebat de situația lui, este un jucător care ne-ar putea interesa. Am întrebat și despre alți jucători. Din acest moment, încercăm să-l luăm pe el (Andrei Ivan - n.r.) sau, dacă nu vom putea, pe alt jucător”, a mai spus oficialul lui Espanyol.

Întrebat dacă Duarte a fost un transfer dorit de directorul sportiv Oscar Perarnau, în timp ce ceilalți sunt toți fotbaliști doriți de Costel Gâlcă, Ramon Robert a declarat: ”Sunt transferuri ale clubului, suntem o echipă formată din directorul sportiv, eu, antrenorul și conducerea. Împreună luăm aceste decizii”.