• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Zinedine Zidane (45 de ani) a semnat un nou contract cu Real Madrid, dar tehnicianul campioanei Europei este conștient că doar rezultatele îl vor ajuta să-și ducă noul angajament la bun sfârșit.

”Da, sunt mulțumit, însă acest contract nu înseamnă nimic. Pot să semnez pe 10 ani, pe 20 de ani, dar știu unde sunt. Aici, la Real Madrid, se trăiește de la o zi la alta, anul viitor pot să nu mai fiu aici. Eu și Realul nu stăm la discuții.

Sunt mulţumit pentru că este un semn de încredere care arată că ne-am făcut bine treaba la echipă”, a spus tehnicianul ”galacticilor” în cadrul unei conferințe de presă.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Zidane, care a câștigat consecutiv două UEFA Champions League, ceea ce reprezintp o premieră, a vorbit și despre prima manșă a Supercupei Spaniei, cu FC Barcelona, programată duminică, 13 august, de la ora 23:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

”Este un meci de Supercupa Spaniei, care are o valoare deosebită, pentru că este un alt trofeu pus în joc. Meciurile cu Barcelona sunt considerate mereu diferite, contra celui mai bun adversar, dar pentru mine este o partidă normală. Vom încerca să dăm tot ce avem mai bun și să câștigăm”, a mai spus Zidane.

FC Barcelona - Real Madrid, prima manșă a Supercupei Spaniei, se va disputa duminică, 13 august, pe ”Camp Nou”, de la ora 23:00 și va fi transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate în timp real pe digisport.ro, precum și pe m.digisport.ro, într-un format LIVE VIDEO&TEXT.

Returul se va disputa joi, 17 august, de la ora 00:00, pe ”Santiago Bernabeu”, de asemenea ÎN DIRECT la Digi Sport 1, dar și pe digisport.ro, în aceleași condiții ca și meciul tur.

Zidane va încasa un salariu stagional de 8 milioane de euro, aproape dublu față de cât primește în prezent (4,35 milioane de euro). De asemenea, bonusurile tehnicianului francez se vor dubla, dar doar dacă acesta își va îndeplini obiectivele.

De la instalarea în postura de principal al Realului, Zidane a câștigat deja 6 trofee cu formația de pe Santiago Bernabeu. Francezul și-a trecut în palmares două Ligi ale Campionilor, două Supercupe ale Europei, un titlu și un Campionat Mondial al clubului. Fostul mijlocaș este al patrulea cel mai titrat antrenor din istoria lui Real Madrid.