• Turneul WTA de la Eastbourne - marţi, 27.06, se joacă Halep - Ying-Ying Duan (ora 13:00, Digi Sport 2), Niculescu - Pironkova (nu înainte de 15:00, pe Digi Sport 2) şi Cîrstea - Konta (nu înainte de 17:00, pe Digi Sport 2)
  • Campionatul European U21: Anglia - Germania (marţi, 27.06, ora 19:00, Digi Sport 1) şi Spania - Italia (marţi, 27.06, ora 22:00, Digi Sport 1)

Ezequiel Garay a dezvăluit într-un interviu acordat presei din Spania care a fost cea mai bună decizie pe care a luat-o în cariera sa.

Transferat în această vară la Valencia, de la echipa lui Mircea Lucescu, Zenit, internaționalul argentinian a mai jucat în cariera sa la Newell's Old Boys, Real Madrid, Racing Santander și Benfica.

Fundașul de 30 de ani a dezvăluit că cea mai bună decizie pe care a luat-o în cariera sa a fost aceea de a pleca de la Real Madrid. Garay a fost vândut de echipa din capitala Spaniei la Benfica, în 2011.

”Respect foarte mult Real Madrid ca și club, dar cea mai bună decizie pe care puteam să o iau în cariera mea a fost să plec de la Real. Ceea ce-mi doream eu era să joc și acolo nu se întâmpla asta. Nu regret decizia luată, mai ales că, dacă mă uit în urmă, perioada petrecută la Benfica a fost cu adevărat spectaculoasă”, a declarat Garay, conform Mundo Deportivo.

În 31 de meciuri a evoluat Garay pentru Real în cei 3 ani de contract petrecuți la clubul din Madrid.