• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

Ezequiel Garay a dezvăluit într-un interviu acordat presei din Spania care a fost cea mai bună decizie pe care a luat-o în cariera sa.

Transferat în această vară la Valencia, de la echipa lui Mircea Lucescu, Zenit, internaționalul argentinian a mai jucat în cariera sa la Newell's Old Boys, Real Madrid, Racing Santander și Benfica.

Fundașul de 30 de ani a dezvăluit că cea mai bună decizie pe care a luat-o în cariera sa a fost aceea de a pleca de la Real Madrid. Garay a fost vândut de echipa din capitala Spaniei la Benfica, în 2011.

”Respect foarte mult Real Madrid ca și club, dar cea mai bună decizie pe care puteam să o iau în cariera mea a fost să plec de la Real. Ceea ce-mi doream eu era să joc și acolo nu se întâmpla asta. Nu regret decizia luată, mai ales că, dacă mă uit în urmă, perioada petrecută la Benfica a fost cu adevărat spectaculoasă”, a declarat Garay, conform Mundo Deportivo.

În 31 de meciuri a evoluat Garay pentru Real în cei 3 ani de contract petrecuți la clubul din Madrid.