• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Robert Fernandez și Urbano, reprezentanții clubului FC Barcelona, au fost prezenți în tribune la returul finalei Copei Libertadores, dintre Gremio Porto Alegre și Club Atletico Lanus, scor 2-1. Obiectivul celor doi membri ai personalului de coaching din cadrul grupării catalane a fost acela de a-l urmări la lucru pe Arthur (21 de ani), una dintre noile ”bijuterii” ale fotbalului brazilian.

Fotbalistul celor de la Gremio, care a fost desemnat și cel mai bun jucător al finalei, reprezintă una dintre ”țintele” catalanilor pentru perioada de mercato din ianuarie, după cum au titrat jurnaliștii de la ”Marca”. Arthur i-a încântat pe catalani pentru că este un mijlocaș pe calapodul lui Xavi Hernandez. El are un control foarte bun al balonului, este un bun organizator în teren și, mai ales, știe cum să protejeze mingea foarte bine.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT

Arthur, cotat la aproximativ 25 de milioane de euro, a fost chemat recent și la două meciuri ale naționalei Brazilei, din preliminariile Cupei Mondiale din 2018, cu Chile și Bolivia, dar a rămas pe banca de rezerve. De altfel, mijlocașul are șanse infime de a fi convocat pentru lotul care va face deplasarea, la vară, în Rusia. 

După ce s-a impus în prima manşă, la Porto Alegre, cu 1-0, Gremio şi-a adjudecat prestigiosul trofeu pentru a treia oară după o pauză de 22 de ani, după victoriile din 1983 şi 1995!