• La Liga: Alaves-Barcelona (sâmbătă, 19:15, Digi Sport 2) și Real-Valencia (duminică, 23:15, Digi Sport 2). Serie A: Roma-Inter (sâmbătă, 21:45, Digi Sport 2)
  • Liga 1: Craiova - Gaz Metan (vineri, 21:00, Digi Sport 1), Voluntari - Dinamo (sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1), FCSB - Botoșani (duminică, 21:00, Digi Sport 1)

Cesc Fabregas a plecat de la Barcelona, revenind în Premier League în vara lui 2014 și multă lume s-a întrebat care a fost adevăratul motiv pentru care mijlocșul iberic a decis să își încheie socotelile cu trupa de pe Camp Nou.

Jucătorul care a ajuns de curând la meciul cu numărul 100 în naționala Spaniei a precizat într-un interviu acordat celor de la Marca că fanii catalanilor au fost cei care l-au determinat să părăsească La Liga și să revină în Premier League.

Deși a reușit să înscrie 42 de goluri în cele 151 de meciuri jucate pentru Barcelona, Fabregas n-a reușit niciodată să-i cucerească cu adevărat pe suporterii catalani.

"Eu i-am tratat bine pe toți cei de la Barcelona. Spre finalul aventurii mele acolo am realizat că majoritatea suporterilor Barcelonei nu mă mai plac, așa că am considerat că e mai bine să fac un pas înapoi și să plec" a declarat Fabregas.

50 de milioane de euro e cota lui Fabregas
33 de milioane de euro a plătit Chelsea pe Fabregas
17 meciuri a jucat în acest sezon ibericul la Chelsea
1 gol și 2 assist-uri are Fabregas în acest sezon