• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Pep Guardiola a revenit la Barcelona, ca adversar al echipei sale de suflet, pentru partida catalanilor cu Manchester City din Liga Campionilor, însă fanii campioanei Spaniei speră să nu-l mai vadă vreodată în această postură.

Doi din trei fani ai Barcelonei l-ar vrea din nou pe Guardiola la clubul catalan, potrivit unui sondaj realizat de site-ul Forza Football, specializat în rezultate live.

66 % dintre participanţii la sondaj şi-ar dori revenirea pe Camp Nou a actualului manager al lui Manchester City. Numai 48 % dintre ei îl vor însă ca antrenor, iar 18 % îl văd pe Guardiola preşedinte al Barcelonei. Tatăl antrenorului în vârstă de 45 de ani nu crede însă în revenirea fiului său la gruparea blaugrana: ""Înapoi la Barcelona? Ca să facă ce, să fie băiat de mingi? Eu chiar nu-l văd acolo, fie în calitate de președinte sau înapoi pe banca de rezerve. A petrecut momente frumoase cu Barcelona, apoi a plecat, nu văd de ce ar fi bine să se întoarcă. Cred că putem exclude de pe acum ca el să revină ca antrenor".

Pep Guardiola a jucat 11 ani şi a antrenat patru sezoane pe Barca. Ca "principal" al catalanilor a câştigat nu mai puţin de 14 trofee, din cele 19 puse în joc.

Barcelona a continuat să adune trofee şi după plecarea lui Guardiola. Actualul antrenor, Luis Enrique, în funcţie din 2014, a cucerit deja opt trofee în doi ani.