• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Jurnaliştii Marca au făcut un sondaj în rândul fanilor, astfel încât să fie aleasă echipa perfectă formată din jucătorii Barcelonei şi Realului, înainte de El Clasico.

În ciuda faptului că era de aşteptat ca formaţia să fie formată în marea majoritate din fotbalişti ai lui Zidane, având în vedere că sursa citată e percepută ca un ziar de casă al "galacticilor", rezultatele au fost neaşteptate. Astfel, 62% dintre respondenţi l-au ales pe Messi în detrimentul lui Ronaldo, în atac.

Dacă apărarea este dominată de formaţia lui Zidane, de la mijloc în sus au fost aleşi doar fotbalişti care evoluează pentru "extratereştri". Asta şi pentru că Bale sau Kroos sunt accidentaţi, iar în calcul s-au luat doar jucătorii apţi pentru El Clasico de mâine.

Echipa ideală, formată din jucătorii celor doi granzi ai Spaniei:

Navas - Carvajal, Pique, Varane, Marcelo - Busquets, Iniesta, Rakitic - Messi, Luis Suarez, Neymar

În privinţa antrenorului, Zidane a fost ales de 54% dintre votanţi, Liga Campionilor câştigată în vară şi parcursul excelent din acest campionat fiind motivele principale ale alegerii.

FC Barcelona - Real Madrid, primul El Clasico al acestui sezon, e programat pe 3 decembrie, de la ora 17:15 și va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Fazele VIDEO vor fi în timp REAL pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.