• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Cu clubul pe un butoi de pulbere din cauza scandalului din jurul lui Cristiano Ronaldo, care ar putea pleca după cel mai de succes sezon petrecut pe Santiago Bernabeu, Florentino Perez a câştigat un nou mandat de preşedinte la Real Madrid. Conducătorul campioanei Spaniei şi a Europei încă nu a vorbit cu vedeta sa și a dezvăluit când va discuta cu portughezul.

Deocamdată, golgheterul Realului a vorbit doar cu antrenorul Zinedine Zidane și cu căpitanul Sergio RamosFlorentino Perez nu se grăbește și este hotărât să îl lase pe Cristiano să joace în liniște cu naționala Portugaliei la Cupa Confederațiilor. Finala competiţiei din Rusia e programată pe 2 iulie, dar rămâne de văzut dacă lusitanii vor rămâne în competiţie până atunci.

"Nu am vorbit cu Cristiano, nu pot spune nimic. Cristiano, la fel ca ceilalți jucători care mai au contract, este jucător al lui Real Madrid. Ce s-a întâmplat cu siguranță l-a afectat pe Cristiano Ronaldo şi cu siguranţă ne va vorbi și vom vedea ce se va întâmpla. Acum e la un turneu foarte important, Cupa Confederațiilor și până când nu va fi gata nu voi deranja atmosfera de la naționala sa. Nu știu ce s-a întâmplat, totul e ciudat. Ne va spune ce se va întâmpla", a declarat Florentino Perez, potrivit spaniolilor de la As.

Portugalia a remizat cu Mexic (2-2) în primul său meci la Cupa Confederațiilor. Cristiano Ronaldo a fost omul meciului, cu o pasă decisivă la primul gol al partidei, semnat de Quaresma. Din Grupa A mai fac parte Rusia (ţara gazdă) şi Noua Zeelandă.