• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor: Dimitrov - Goffin (20:00, Digi Sport 2)

Eliminarea lui Cristiano Ronaldo din turul Supercupei Spaniei, soldată cu 5 etape de suspendare pentru starul lui Real Madrid, i-a lăsat un gust amar președintelui clubului madrilen, Florentino Perez, care vorbește despre o îmbunătățire a arbitrajului.

Meciul cu Levante, de sâmbătă, e ultimul pe care Cristiano Ronaldo îl mai privește din tribună. Își va ispăși ultima etapă dintre cele 5 de suspendare pe care le-a primit în urma eliminării din meciul cu Barcelona, din turul Supercupei Spaniei. De acel meci s-a legat și Florentino Perez, spunând că arbitrajul nu se ridică la nivelul unui El Clasico de o asemenea anvergură.

Conducătorul campioanei Spaniei și a Europei a vorbit și despre tehnologia arbitrajului video, pe care o vede drept un pas important pentru o mai bună transparență a fotbalului.

"Sunt momente în care arbitrajul nu se ridică la un nivel de top, cum s-a întâmplat la Barcelona - Real. Cu siguranță poate fi îmbunătățit. Nu am vorbit niciodată de rău despre arbitraj și nici nu i-am spus lui Larrea (n.r. președintelui interimar al Federației Spaniole, Juan Lios Larrea) că arbitrii ar trata-o incorect pe Real Madrid. Ce am spus a fost că nu are sens să vorbim despre arbitraj la un meci așa de mare, cum e Barcelona - Real", a spus Florentino Perez, la Cadena SER.

"E nevoie de o transformare și de o transparență totală în fotbalul spaniol și mondial. VAR este un pas important, este o tehnologie care poate minimaliza numărul erorilor", a mai spus președintele de la Real Madrid.

Real Madrid - Levante se joacă sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 14:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1 și LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.