• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Florentino Perez pregătește transferul următorului "galactic", iar preşedintele lui Real Madrid e gata să facă o adevărată nebunie: vrea să plătească 200 de milioane pentru un star al fotbalului european.

Paulo Dybala este primul pe lista lui Perez, susţine Don Balon. Atacantul lui Juventus are un debut de sezon remarcabil, în care a înscris 12 goluri în 12 meciuri, ratând însă şi două penalty-uri.

Dybala e cotat la 70 de milioane de euro de site-ul de profil transfermarkt.de, iar campioana din ultimii şase ani din Italia ar refuza greu o ofertă de 200 de milioane de euro. Dacă se face, acesta va fi cel mai scump transfer din istoria Realului.

Dybala a câștigat alături de Juventus două titluri, două Cupe ale Italiei și o Supercupă a Italiei. În cele 106 meciuri adunate în toate competițiile, ”La Joya” a înscris 54 de goluri.

A doua variantă este Antoine Griezmann. Francezul de 26 de ani din atacul lui Atletico este favoritul lui Zinedine Zidane. Din iarnă, Atletico îl va putea folosi pe Diego Costa, proaspăt revenit la Madrid după aventura de la Chelsea, încheiată urât pentru atacantul brazilian naturalizat de Spania.

Cu ofensiva rezolvată, echipa lui Simeone nu îl mai consideră pe Griezmann chiar intangibil, astfel că ar fi dispusă să îl cedeze, pentru "suma corectă". Real poate chiar achita clauza de reziliere de 100 de milioane de euro, care va reveni la această sumă, din luna ianuarie.

Real se va lupta însă cu Barcelona şi Manchester United pentru eventualul transfer al lui Griezmann.

Antoine Griezmann se află încă de la vârsta de 14 ani în Spania: a ajuns la juniorii lui Real Sociedad. Bascii l-au vândut în 2014 la Atletico Madrid pentru 30 de milioane de euro.