• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Chiar dacă a câştigat două Ligi ale Campionilor şi un campionat în nici doi ani pe banca lui Real Madrid, Zinedine Zidane nu mai este sigur de locul său la cel mai de succes club din lume, grupare care a cucerit de 11 ori Liga Campionilor sau UEFA Champions League. Şi cum un club atât de mare nu poate rămâne descoperit, Florentino Perez are deja pregătit planul B: Mauricio Pochettino.

Tehnicianul lui Tottenham face o figură extraordinară cu londonezii, locul 3 cu 23 de puncte, după Man. City, 31 puncte, şi Man. United, 23 de puncte. Numele său a fost vehiculat intens după ce a fost clar că Luis Enrique va pleca de la Barca, însă argentinianul a afirmat că după ce a antrenat Espanyol nu va ajunge niciodată la marea rivală din Barcelona. Dar un club atât de mare ca Real nu poate fi refuzat!

Informaţia că Pochettino, 45 de ani, e cap de listă la Real Madrid a fost dezvăluit de Robert Hernando, fost membru în Consiliul de Adminitraţie de la Espanyol. "La Tottenham totul este foarte bine organizat. Dar dacă Zidane se împiedică la Real, atunci va fi prima alegere a lui Florentino Perez", a afirmat Hernando.

Real Madrid joacă în această seară în deplasare cu rivala Atletico Madrid, de la 21:45, în direct pe Digi Sport 1 şi pe digisport.ro. Campionii Europei sunt departe de forma din sezonul trecut şi se află abia pe locul 3, cu 23 de puncte după 11 runde, la 7 puncte în spatele Barceloeia. Catalanii vor evolua la Leganes, tot azi, de la ora 17:15, în direct pe Digi Sport 3 şi pe site.