• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Ajuns în doar un an și jumătate, de la un fotbalist cumpărat pentru echipa a doua a Cordobei la cel mai iubit membru al primei echipe și purtătorul tricoului cu numărul 10 la Cordoba, Florin Andone este dat exemplu de urmat în Spania.

Antrenorul echipei Cordoba B, la care jucase și Andone la începutul aventurii sale la formația andaluză, le-a transmis elevilor săi să îl ia drept model pe atacantul român, care a semnat o prelungire de contract cu Cordoba de curând, urmând a juca în alb-verde până în 2018.

”Florin este un exemplu de urmat. Vreau ca toți jucătorii mei să îl urmeze, pentru a progresa la rândul lor”, a declarat Luis Miguel Carrion, tehnicianul liderului din seria a 10-a a Ligii a 4-a spaniole.

Cordoba B este lider, cu 49 de puncte după 22 de etape, și are ca obiectiv promovarea în liga a treia spaniolă la finalul acestui sezon.