• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Deportivo La Coruna debutează duminică în noul sezon din La Liga împotriva lui Real Madrid, iar cele mai mari semne de întrebare sunt în privința lui Florin Andone. Decarul galicienilor, singurul vârf împins pe care îl are la dispoziție Pepe Mel, este incert din cauza unor probleme la inghinali și a fost protagonistul unei greșeli importante în ediția tipărită de sâmbătă a cotidianului catalan Sport.

În preziua partidei, publicația a amintit de problema de ordin medical a românului, dar a greșit fotografia. În loc de Andone, la anunțul posibilității că atacantul ar putea lipsi, catalanii au folosit o poză cu Bruno Gama, mijlocașul portughez al lui Deportivo.

În ciuda problemelor medicale, Andone a fost inclus de antrenorul Pepe Mel pentru meciul cu Real, din prima etapă din La Liga, care e programat duminică, 20 august, de la ora 23:15, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2. Sâmbătă s-a antrenat normal și tehnicianul va decide duminică dacă îl va titulariza.

În această săptămână, Andone a fost ofertat de Burnley, din Premier League, dar Deportivo a refuzat propunerea în valoare de 13 milioane de euro.

Andone a fost convocat și de selecționerul Christoph Daum la naționala României pentru meciurile cu Armenia (1 septembrie) și Muntenegru (4 septembrie).

39 de meciuri, 12 goluri și 3 pase de gol are Florin Andone în tricoul celor de la Depor, în toate competițiile.

Deportivo La Coruna - Real Madrid se joacă duminică, 20 august, de la ora 23:15, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 și LIVE VIDEO&TEXT pe www.digisport.ro și m.digisport.ro.