• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Dani Alves a acordat un interviu pentru publicația FourFourTwo, unde l-a lăudat pe fostul său adversar din La Liga, căpitanul Realului, Sergio Ramos. Brazilianul spune că, de la o vârstă fragedă, fostul său coleg de la Sevilla a avut aptitudini mari și astăzi este unul dintre cei mai buni apărători din lume.

Dani Alves spune că se simte foarte atașat de Sergio Ramos și îi acordă acestuia un respect imens datorită calităților sale care de altfel l-au și propulsat în rolul de căpitan la Real Madrid. Brazilianul admite că Sergio Ramos este probabil cel mai bun apărător din lume la ora actuală. Jucătorul lui PSG l-a lădat pe spaniol într-un interviu acordat publicației FourFourTwo, unde a dezvăluit că din perioada în care juca la Sevilla, acesta promitea și că nu e de mirare că a ajuns căpitan la Real și jucător incontestabil la echipa națională.

”Sergio avea deja mari calități la acel moment în care ne-am întâlnit la Sevilla. El voia să joace doar pe postul de fundaș dreapta, dar atunci s-au mai schimbat un pic lucrurile și a fost mutat în centru. Din fericire pentru Sergio, atât la naționala Spaniei, cât și Real Madrid, a devenit un apărător fantastic, admirat de întreaga lume.

Nu cred că ar fi avut același statut și în partea dreaptă. El, evident, a jucat dintotdeauna foarte bine, dar între timp a devenit unul dintre cei mai buni din lume”, a sunat admirația lui Dani Alves, care a mai completat: ”A fost dificil să-l am drept rival, dar asta se întâmplă când joci la Real Madrid sau la Barcelona, e ca o clauză în contractul tău”.