• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Real Madrid - Fuenlabrada 2-2. Remiza obținută în fieful ”galacticilor” nu i-a ajutat deloc pe fotbaliștii echipei din liga a treia spaniolă, care au pierdut ”la general”, scor 4-2, calificarea în optimile Cupei Regelui.

În schimb, prin remiza ”smulsă” pe ”Bernabeu”, prin golul marcat de Alvaro Portilla Suarez, cei de la Fuenlabrada au intrat într-un top select al echipelor care nu au pierdut niciodată pe terenul celor de la Real.

Nu multe echipe se pot lăuda că au plecat neînvinse de pe ”Santiago Bernabeu”. În plus, Fuenlabrada este singura echipă din Spania care se poate lăuda cu o astfel de performanță. E adevărat, a fost, deocamdată, un singur meci, dar nimeni nu se mai poate lăuda cu așa ceva. 

Un caz curios este reprezentat de belgienii de la FC Bruges, care nu se găsește în acest clasament. Ei au jucat o dată acasă la Real, dar atunci meciul s-a jucat la Malaga, pentru că ”Bernabeu” era închis, în optimile Cupei Campionilor Europeni, sezonul 1976-1977, scor 0-0.

Iată cele cinci echipe care nu au pierdut pe ”Bernabeu”

1. Fuenlabrada
Modesta echipă din liga a treia spaniolă a obținut un istoric 2-2 pe ”Bernabeu”, chiar dacă a ratat calificarea în optimile Cupei Spaniei

2. Arsenal
În sezonul 2005-2006, ”tunarii” s-au impus pe terenul celor de la Real, în prima etapă din Champions League, cu 1-0.

3. Slovan Bratislava
Echipa celebrului Peter Dubovsky a făcut o remiză, 1-1, obținută în minutul 89, în prima rundă a Cupei UEFA, din sezonul 1991-1992.

4. Videoton
În returul finalei Cupei UEFA, sezonul 1984-1985 (atunci se juca finala în două manșe), gruparea maghiară s-a impus cu 1-0, dar trofeul i-a revenit Realului, care câștigase în tur cu 3-0.

5. Ipswich Town
Această echipă a eliminat Realul în primul tur al Cupei UEFA, în sezonul 1973-1974. După 1-0 în Anglia, returul de la Madrid s-a încheiat la egalitate, 0-0.