• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

UPDATE 13:40: Mundo Deportivo anunţă că Gâlcă va fi demis în cursul zilei de azi. Ediţia online a ziarului catalan scrie că şefii lui Espanyol au luat deja decizia şi că aceasta urmează să-i fie adusă la cunoştinţă antrenorului român în următoarele ore. 

Principalul favorit să îi ia locul românului, în cazul unei despărțiri, pare a fi Joaquin Caparros, care a antrenat ultima oară Granada, de unde a plecat pe 16 ianuarie 2015. Conform ziarului Sport, pe lista posibililor candidaţi se mai numără Manolo Jimenez şi Martin Lasarte. Mundo Deportivo notează că Lluís Planaguma, antrenorul de la Espanyol B, va fi interimar. 


VIDEO Espanyol - Real Sociedad 0-5. După dezastrul din ultimele două etape, când Espanyol a primit 11 goluri de la Real Madrid (0-6) și Real Sociedad (0-5), antrenorul Costel Gâlcă a avut, marți dimineață, o întâlnire cu șefii clubului, pentru a-și lămuri viitorul pe Estadi Cornella-El Prat.

Întrevederea a avut loc înainte de antrenamentul de dimineață, la Ciudad Deportiva de San Adria del Besos. Alături de Gâlcă (43 de ani) au participat președintele executiv Robert Ramon și directorul Mao Ye. Apoi, au fost consultați și căpitanii echipei. Antrenamentul a fost întârziat, din această cauză, dar s-a desfășurat normal, în rest.

Presa iberică notează că antrenorul va fi demis în cursul zilei de marți.

În media din Spania se discută în continuare despre un posibil înlocuitor al lui Costel Gâlcă pe banca lui Espanyol, care a ajuns la 9 meciuri fără victorie în mandatul său. Ultimul succes l-a obținut pe 19 decembrie 2015, la debutul lui Gâlcă, 1-0 cu Las Palmas.

Principalul favorit să îi ia locul românului, în cazul unei despărțiri, pare a fi Joaquin Caparros, care a antrenat ultima oară Granada, de unde a plecat pe 16 ianuarie 2015. Conform ziarului Sport, pe lista posibililor candidaţi se mai numără Manolo Jimenez şi Martin Lasarte. 

Imediat după meciul de luni seară, Costel Gâlcă a fost asigurat de jucători că are sprijinul lor. În schimb, a fost contestat la scenă deschisă de suporterii lui Espanyol.