• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

VIDEO Espanyol - Barcelona 0-0. Echipa pregătită de Costel Gâlcă a obținut un rezultat excelent în primul dintre cele trei meciuri pe care formația sa le are programate împotriva Barcelonei în mai puțin de două săptămâni. Chiar și așa, antrenorul român e descis să efectueze mai multe modificări în echipa de start pentru disputa tur din Cupa Spaniei, programată miercuri de la ora 21:30 și transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport 2.

Costel Gâlcă a declarat la finalul partidei din campionat că echipa sa ar fi trebuit să conteze mai mult în ofensivă și presa din Barcelona scrie că antrenorul român va efectua mai multe modificări în toate compartimentele pentru al doilea duel cu rivala locală.

Catalanii anunță că italianul Bardi ar putea să-l înlocuiască pe Pau între buturile "papagalilor". Linia defensivă ar putea suferi și ea două modificări. Duarte și Raillo ar urma să joace din primul minut iar Victor Alvarez și Roco vor lua loc pe bancă.

Diop, cel care a făcut un meci excelent la remiza din finalul săptămânii precedente, pare a fi punct fix în echipa lui Gâlcă. Lângă el nu va mai juca însă tânărul Joan Jordan ci Abraham. Salva Sevilla ar putea reveni și el în primul 11, în linia de 3 din spatele vârfului, urmând să-l înlocuiască pe Asensio. Atacant va fi probabil Gerard Moreno iar Caicedo va fi odihnit.

FELICITAT PERSONAL DE NOUL INVESTITOR

La meciul din weekend cu Barcelona a asistat și chinezul Chen Yansheng, viitorul patron al "papagalilor". Acesta a coborât la vestiare și l-a felicitat personal pe Gâlcă la finalul derby-ului cu echipa lui Luis Enrique.

Omul de afaceri chinez va prelua pachetul majoritar al clubului catalan, discuțiile urmând a se finaliza în această săptămână, anunță presa din Barcelona.

ECHIPA FOLOSITĂ ÎN CAMPIONAT:

Espanyol (4-2-3-1): Pau - Lopez, Gonzalez, Roco, Alvarez - Jordan, Diop - Perez, Asensio, Burgui - Caicedo

ECHIPA PROBABILĂ PENTRU MECIUL DE CUPĂ:

Espanyol (4-2-3-1): Bardi - Lopez, Gonzalez, RAILO, DUARTE - ABRAHAM, Diop - Perez, SALVA SEVILLA, Burgui - GERARD MORENO