• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Costel Gâlcă a trecut cu bine peste primul dintre cele trei teste pe care le susţine în această perioadă, contra Barcelonei. Pentru Espanyol, urmează miercuri, turul din optimile Cupei Regelui, de pe Camp Nou.

"Barcelona va fi mult mai implicată decât în meciul de campionat şi va dori să marcheze şi să câştige meciul. Vom avea un meci mult mai dificil, dar totul este posibil. Ne măsurăm puterile cu cea mai bună echipă din lume.

0-0 nu ar fi un rezultat rău, dar aş prefera un 1-1. Trebuie să fim mai ofensivi. Trebuie să fim agresivi şi să facem pressing. Luis Enrique a văzut ce s-a întâmplat în primul meci şi va lua măsuri, plus că se va juca pe alt stadion.

Cred că va fi foarte greu să mai facem un 0-0. E greu de crezut că Barcelona nu va marca nici de această dată", a comentat fostul antrenor al Stelei, într-o conferinţă de presă.

Televiziunea spaniolă La Sexta a difuzat un video, după meci, în care fanii lui Espanyol apar aducându-le injurii starurilor Barcelonei, uneori mergând chiar mai departe. În cazul lui Neymar, s-a ajuns chiar la scandări rasiste și strigăte care imită maimuțele.

"Eram atât de concentrat în timpul jocului, încât nu am auzit nimic. Nu am văzut nici imagini ulterior. Polemicile rasiste nu cred că îl vor influenţa pe arbitrul partidei, care ştie când e vorba de violenţă sau de o intrare dură. În primul derby, nu a fost niciun jucător eliminat", a încheiat Gâlcă.

Barcelona - Espanyol, turul optimilor Cupei Regelui, se va disputa miercuri, de la ora 21:30, şi va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.