• Campionatul European U21: Serbia - Spania (jvineri, 23.06, ora 21:45, Digi Sport 1) şi Macedonia - Portugalia (vineri, 23.06, ora 21:45, Digi Sport 2)
  • F1: Cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului (duminică, 25.06, ora 16:00, Digi Sport 1)

Costel Gâlcă are o situație dificilă la Espanyol, pe care a preluat-o în acest sezon, reușind doar două victorii și o remiză în opt meciuri pe banca catalanilor. Acum, românul își poate pierde golgheterul. Guangzhou Evergrande oferă 10 mil. € pentru Caicedo.

Ecuadorianul a marcat de cinci ori în La Liga în 19 etape, fiind, alături de paraguaianul Hernan Perez, golgheterul lui Espanyol. Clubul nu vrea să-l vândă pe atacantul în vârstă de 27 de ani, dar dacă acesta acceptă oferta de contract a chinezilor, atunci nu se poate opune transferului, cele 10 milioane de euro fiind practic clauza sa de reziliere.

În încercarea de a se replia rapid, clubul lui Gâlcă a pus ochii pe un coechipier de la națională al lui Caicedo. Miller Bolanos este cel urmărit de Oscar Perernau, directorul sportiv al catalanilor. În vârstă de 25 de ani, Bolanos a marcat de 5 ori în cinci partide pentru Emelec, în campionatul din Ecuador. În sezonul trecut a înscris 36 de goluri în 51 de partide oficiale pentru echipa sa.