• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Espanyol a pierdut, 1-3, în deplasare, la Getafe, ajungând la patru înfrângeri la rând în toate competițiile, lucru care nu s-a mai întâmplat din noiembrie 2012, când, după această serie, a fost demis Mauricio Pochettino.

Gâlcă a ajuns la șase partide fără victorie, lucru care nu s-a întâmplat niciodată sub comanda fostului antrenor, Sergio Gonzalez.

Antrenorul român a declarat că este îngrijorat de ineficiența echipei sale și spune că diferența s-a făcut în fața porții, la finalizare.

”Meciul s-a încheiat pentru noi în 4 minute. Am fost aproape de 2-0, dar nu am reușit să înscriem și apoi au început să vină golurile. Am pasat prea mult la centru. În partea a doua, am jucat ceva mai bine, dar diferența stă în golurile marcate.

Am dispărut din joc pentru câteva minute. Ne-au prins pe contraatac și asta a fost. În partea a doua, ambele echipe am avut ocazii pentru a schimba rezultatul, dar ei au fost mai eficienți.

Getafe este o echipă foarte bună, cu jucători foarte buni. Noi am făcut bine ce am făcut, dar, așa cum am spus, am dispărut din joc cinci minute și asta a fost cheia.

Sunt îngrijorat că nu câștigăm. Avem ocazii, dar nu marcăm goluri și aici trebuie să lucrăm”, a declarat Costel Gâlcă, la finalul partidei, în conferința de presă.