• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Costel Gâlcă a reușit sâmbătă o remiză de aur cu Espanyol, 0-0 cu Barcelona, în derby-ul Cataluniei, rămânând astfel neînvins în meciurile de pe teren propriu, de când a preluat formația iberică. Șefii de pe Cornella el Prat sunt încântați de antrenorul român și au vorbit la superlativ despre el, după remiza în fața campioanei.

Oscar Perarnau, directorul sportiv al lui Espanyol și omul care l-a adus practic pe bancă pe român, a spus, după meciul de sâmbătă: “Gâlcă are o idee de joc care ne permite să ne gândim întotdeauna la victorie. Acum trebuie să avem răbdare, să așteptăm până va pune în practică tot ce are el în cap. Echipa a demonstrat un model, o identitate. Totul e pozitiv.”

Președintele lui Espanyol, Joan Collet, a remarcat și el schimbarea echipei după venirea lui Gâlcă: “A fost un meci care ne-a făcut foarte mândri și ne-a dat speranțe pentru viitor. Atitudinea echipei a fost extraordinară.”

4 meciuri a condus Gâlcă de pe bancă pe Espanyol, înregistrând două victorii, un egal și un eșec