• Ultimele două campioane ale Spaniei se întâlnesc la Digi Sport 1. Atletico Madrid - Barcelona e duminică, de la ora 17:15
  • FINALA Cupei Ligii Angliei, Manchester United - Southampton, se joacă duminică, de la ora 18.30, pe Digi Sport 1.

Costel Gâlcă a reușit sâmbătă o remiză de aur cu Espanyol, 0-0 cu Barcelona, în derby-ul Cataluniei, rămânând astfel neînvins în meciurile de pe teren propriu, de când a preluat formația iberică. Șefii de pe Cornella el Prat sunt încântați de antrenorul român și au vorbit la superlativ despre el, după remiza în fața campioanei.

Oscar Perarnau, directorul sportiv al lui Espanyol și omul care l-a adus practic pe bancă pe român, a spus, după meciul de sâmbătă: “Gâlcă are o idee de joc care ne permite să ne gândim întotdeauna la victorie. Acum trebuie să avem răbdare, să așteptăm până va pune în practică tot ce are el în cap. Echipa a demonstrat un model, o identitate. Totul e pozitiv.”

Președintele lui Espanyol, Joan Collet, a remarcat și el schimbarea echipei după venirea lui Gâlcă: “A fost un meci care ne-a făcut foarte mândri și ne-a dat speranțe pentru viitor. Atitudinea echipei a fost extraordinară.”

4 meciuri a condus Gâlcă de pe bancă pe Espanyol, înregistrând două victorii, un egal și un eșec