• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO FC Sevilla – Espanyol 2-0. Costel Gâlcă a pierdut primul meci pe banca lui Espanyol, în etapa a 17-a din La Liga, și se pregătește de dubla confruntare cu Barcelona, din campionat și din Cupă, pe 2 și 6 ianuarie. Tehnicianul român nu schimbă nimic în tactica echipei sale, înainte de derby-ul cu campioana.

Imediat după eșecul de la Sevilla, primul după două victorii consecutive pe banca noii sale formații, tehnicianul român a vorbit și despre cele două meciuri de la începutul lui 2016, extrem de importante: “Ideile mele sunt clare. Nu trebuie să schimbăm nimic, am mai spus-o. Sunt multe partide în puține zile și vor intra și alți jucători. Pentru asta sunt în lot.”

Gâlcă a explicat și care crede că sunt lucrurile de îmbunătățit în jocul echipei sale: “Trebuie să avem mai multă viteză atunci când suntem în posesia mingii, iar pe ultimii metri trebuie să finalizăm mai mult. Am încercat să plimbăm balonul, dar trebuie să avem mai multă viteză, mai multă mişcare, avem nevoie de aceste lucruri. Dar eu sunt mândru de atitudinea jucătorilor.”

Espanyol – Barcelona se joacă sâmbătă, 2 ianuarie, de la ora 17:00, și va fi transmis în direct de Digi Sport 1. Cele mai importante faze vor fi VIDEO în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro.