• Tenis: Turneul Campioanelor: Elina Svitolina - Caroline Wozniacki (16:30), ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

VIDEO FC Barcelona – Espanyol 4-1. Costel Gâlcă a suferit a doua înfrângere pe banca lui Espanyol, în cinci partide, dar antrenorul român nu se dă bătut după rezultatul de miercuri, din optimile Cupei Spaniei. El crede că echipa sa trebuie să încerce revenirea.

Imediat după partida de pe Camp Nou, Gâlcă a vorbit foarte pe scurt despre momentele importante ale disputei: “Sunt foarte afectat, e adevărat, pentru că echipa a început foarte bine partida, foarte curajas, dar la final... Dar, Barca este echipa care e acum în avantaj și știam că la un moment dat asta se va întâmpla. Trebuie să încercăm să revenim, dar va fi foarte dificil.”

Gâlcă a vorbit și despre schimbările pe care a trebuit să le facă rapid, Caicedo și Asensio ieșind înainte de pauză: “Au fost forțate și au contat mult în randamentul echipei. Cu ei pe teren, partida era alta, fără îndoială.”

Cât despre deciziile lui Martinez Munuera, care i-a eliminat doi jucători și a acordat alte șapte galbene elevilor săi, românul a spus: “Întrebați-l pe el dacă a fost influențat de ce s-a spus după meciul de acum patru zile. Arbitrul decide și e șeful pe teren, nu am ce să comentez mai mult. El știe de ce a luat aceste decizii.”

În fine, întrebat ce părere are despre faptul că Neymar a terminat meciul cu câteva driblinguri, printre care și o “braziliană”, prin care părea că vrea să-i ridiculizeze pe jucătorii lui Espanyol, Gâlcă a fost scurt: “Driblingurile lui Neymar sunt doar soluții tehnice, nimic mai mult.”