• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Costel Gâlcă nu se teme de provocări şi este pregătit să o ducă pe Espanyol Barcelona în Liga Campionilor. Declaraţia tehnicianului român a fost făcută în contextul în care noul preşedinte al clubului, chinezul Chen Yansheng, a spus că ambiţia sa este ca formaţia catalană să evolueze în cea mai importantă competiţie a echipelor de club în cel mult trei ani.

"Mereu trebuie să o iei pas cu pas şi să aspiri la mai mult. Dacă proprietarul vrea calificarea în Champions League în următorii trei ani, de ce nu? Chen a spus că aspiră la mai mult, eu aspir la mai mult şi vom vedea în acest an şi în următorul ce putem face", a spus Gâlcă.

Fostul antrenor al Stelei a avut deja o scurtă discuţie cu noul preşedinte, dar subiectele nu au avut legătură cu eventuala campanie de achiziţii. "Ne-am cunoscut mai bine şi am vorbit despre jucătorii pe care îi avem în lot în prezent. Nimic mai mult", a explicat Gâlcă.

Pentru Espanyol urmează meciul cu Villarreal, pe teren propriu, care va avea loc sâmbătă, de la ora 19:15, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. În condiţiile în care catalanii vin după două eşecuri consecutive şi au un singur punct în ultimele patru etape, un nou pas greşit este de neconceput.

"Vrem să luăm toate punctele. Întâlnim o echipă cu mare experienţă, bine organizată şi care joacă un fotbal plăcut şi ofensiv. Dar indiferent de adversarm trebuie să ne regăsim forma, consistenţa şi, mai presus de orice, să câştigăm", a afirmat Gâlcă, înaintea duelului cu echipa care ocupă locul 4 în La Liga.

Deşi are o ofertă importantă din China şi ar putea pleca de la Espanyol, golgheterul Felipe Caicedo a fost convocat pentru partida de mâine.

Meciul Espanyol - Villarreal se va disputa sâmbătă, de la ora 19:15, şi va fi transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Cele mai importante faze video vor putea fi văzute pe digipsort.ro şi m.digisport.ro.