• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Presa din Spania a scris în ultima vreme despre interesul lui Espanyol, grupare antrenată de Costel Gâlcă, pentru unul dintre cei mai apreciaţi tineri din Liga 1, Andrei Ivan. Atacantul de 19 ani al lui CS U Craiova, care a fost dorit în această iarnă şi de Steaua, este una dintre ţintele grupării catalane, recunoaşte tehnicianul român.

Antrenorul, numit în urmă cu o lună la clubul din Barcelona, recunoaşte însă că este dificil ca transferul să se realizeze. "Îl vreau pe Ivan, dar nu sunt bani de transfer. În acest moment, posibilităţile echipei nu permit un transfer. E foarte greu. E un jucător de viitor, dar îmi trebuie şi fotbalişti consacraţi", a declarat Gâlcă pentru ProSport. 

Jucătorul oltenilor ar putea ajunge însă sub formă de împrumut în Catalonia, pentru ca în vară, dacă va da randament, Espanyol să îl transfere definitiv.

Cotat la 650.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.de, Andrei Ivan a reuşit 4 goluri şi 3 pase decisive în cele 20 de partide disputate pentru CS U Craiova în acest sezon, în toate competiţiile.

Espanyol joacă, în deplasare, cu Real Madrid, în etapa 22 din campionatul spaniol, duminincă, de la ora 21:30, în direct la Digi Sport 1. Deşi are nu mai puţin de 6 absenţi, Costel Gâlcă este optimist: "Mergem să batem pe Bernabeu."

De menţionat şi faptul că Espanyol a ajuns deja la un acord şi cu Watford pentru transferul lui Arlauskis. El va ajunge în Catalonia sub formă de împrumut.

19 ani are Andrei Ivan

650.000 de euro e cota de piaţă a lui Andrei Ivan