• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Costel Gâlcă nu a avut parte de rezultate bune la cârma lui Espanyol, însă speră să îi scoată pe catalani din criză în meciul de duminică seară, de pe Santiago Bernabeu, împotriva lui Real Madrid (în direct la Digi Sport 1 de la ora 21:30).

După ce i-a smuls un egal Barcelonei, scor 0-0, la începutul lunii, tehnicianul român speră într-o mobilizare generală şi împotriva lui Ronaldo&Co. Betis a demonstrat în etapa trecută că poate să îi pună probleme echipei din capitala Spaniei (1-1), astfel că Gâlcă va merge plin de încredere la duelul cu formaţia lui Zidane.

"Obiectivul este să le punem probleme şi să ne luptăm să scoatem maximum din acest meci. De ce nu, să batem!? Chiar dacă este vorba de Real Madrid", a spus tehnicianul, pentru Mediafax.

Fără victorie de şapte meciuri în Spania, Gâlcă se confruntă, însă, cu probleme în privinţa selecţiei. "Avem jucători accidentaţi, avem jucători suspendaţi. O să ne fie foarte greu cu Real. Ne vor lipsi şase jucători din primul 11. O să-l recuperăm pe Victor Sanchez, dar el vine după o perioadă foarte lungă în care nu a jucat", a mai spus românul.

Espanyol este acum pe locul 13 în clasamentul din La Liga, cu 22 de puncte. Distanţa faţă de zona retrogradării este de doar patru puncte.